Sunați-ne gratuit: +4 0722 851898

✈ Transport gratuit la nivel national pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Despre noi

Suntem un brand care s-a născut din necesitatea de a simplifica legăturile colegiale. Este timpul să încerci și tu!

De la o poveste..

Călătoria noastră a început în 2012

Intr-o lună de iarnă, în dorința de revedea un vechi prieten navigator tocmai întors din voiaj, am rezervat o masă la un restaurant în vogă în acea perioadă! O revedere agreabilă, cu multe povestiri…întrerupte la un moment dat de întrebarea „sefului mecanic” : mai servim o sticlă de vin? Dar ospătarul parcă intrase în pământ! Abia după cca 15 min. a apărut ospătarul…timp în care prietenul meu plimbat prin multe porturi mi-a dat ideea întâlnită într-un restaurant din Amsterdam.

O idee dezvoltată rapid

Atunci când îți place...START

Cu un plan schițat în câteva zile, timp în care am solicitat mai multe oferte…m-am trezit la un moment dat foarte hotărât să import primele sisteme wireless integrate. Avansez! Fac importul…câteva prezentări la restaurante erau deja în așteptare…și acolo unde există deschidere spre noutăți apar și primele vânzări! Fericireee…

O potrivire perfectă pentru orice restaurant

Abia începem..

Am avut încredere în produsele noastre și am oferit gratuit garanție extinsă tuturor celor care au achiziționat de la noi. Rămași într-o strânsă relație cu partenerii noștri interni și atenți la nevoile și sugestiile  acestora, am diversificat gama produselor pentru a putea acoperi toate nesitățile. Și, într-o zi l-am invitat pe „șeful mecanic” la unul dintre restaurantele dotate cu sistem de apelare ospătar. Zâmbetul și privirea lui au fost suficient de motivante pentru a continua această activitate! Și au trecut 8 ani..

Echipa noastră incredibilă este aici pentru tine

Paun Octavian

Administrator
"Profitul în afaceri provine de la clienții care revin; clienți care se mândresc cu produsele și serviciile lor, dar care ne recomandă și prietenilor!."

Paun Alexandru Marius

Suport clienți
"Suntem mai aproape decât oricând de clienții noștri. Atât de aproape încât le spunem ce le trebuie bine înainte de a-și da seama singuri.
Sunt atât de mulțumit de serviciul celor de la Sistem Apelare Ospătar - comanda mea a fost livrată în 24 de ore! Atenția și grija pe care le-au pus în produsele lor iese în evidență. În plus, suportul lor este nemaipomenit!
Stelian Marinescu
București
Cele doua sisteme de apelare ospătari (cu 35 de butoane de masă fiecare) satisface de peste 3 ani pe deplin necesitățile terasei noastre aflată pe malul Marii Negre. Toți clienții noștrii sunt foarte mulțumiți!
Murat
Constanța
Transport gratuit la nivel national

Pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Restituire in 30 de zile

Garantia restituirii contravalorii in 30 zile.

Garantie natională

Oferită în țara de utilizare.

100% plată securizată

PayPal / MasterCard / Visa

error: Conținutul este protejat !!