Sunați-ne gratuit: +4 0722 851898

✈ Transport gratuit la nivel national pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Răspunsuri la :

Întrebări frecvente

Pagina web www.sistem-apelare-ospatar.ro calculeaza automat taxele de transport care vor fi afisate la finalizarea comenzii pentru comenzile cu valoare sub 1000 lei.

Pentru moment sunt acceptate : plata ramburs (plata se va face la primirea coletului), online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard ) sau prin transfer bancar ( veti primi factura pe adresa de email introdusa).

In principiu, comezile sunt expediate in aceeași zi dacă comanda este efectuată până la ora 14.0o sau a doua zi dacă comanda este efectuată după această oră.

Starea comenzii poate fi urmărită din contul dvs. de client sau accesând link-ul primit pe adresa dvs. de mail.

Ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact, Whats App, SMS sau telefonic.

Toate comenzile sunt însoțite de factură.

Magazinul online www.sistem-apelare-ospatar.ro foloseste tehnologii moderne iar datele dvs.sunt protejate și nu fac obiectul înstrăinării către terți.

Plata online cu cardul reprezintă o modalitate extrem de ușoară de a achita produsele dvs cu cardul prin intermediul unei pagini web securizate de plată . Cu alte cuvinte, accesați pagina de plăti online introduceți datele cardului si activați plata. In maximum 1 minut plata se efectuează.

Puteți plăti online cu urmatoarele tipuri de carduri : Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro .
Sunt acceptate chiar şi cardurile de tip electron (care nu prezintă codul de securitate CVV2/CVC2).
Totodată sunt acceptate și cardurile de salarii şi cele „Valid only in Romania”
Puteti plăti si cu Carduri de credit de cumpărături in Rate Fără Dobandă la cardurile de credit emise
de bancile : B.C.R. ( max. 4 rate), ALPHA BANK (max. 5 rate) si BRD Finance (max. 6 rate)

De ce să plătiți online cu cardul ?

Pentru că este gratis și nu există nici un comision pentru plata online efectuată cu cardul . Pentru că este foarte ușor de efectuat . In maximul 1 minut ati plătit .
Pentru că este sigură . Pentru că este comodă pentru dvs : nu e nevoie să ne platiti cash , nu e nevoie să mergeti la bancă , nu e nevoie să accesati un sistem de online banking .
Pentru că se poate plati oricand . Serviciul de procesare a plăţilor electronice poate fi accesat 24/h/24h, 7 zile/7 zile.

Cum se efectuează plata online cu cardul :

Foarte simplu : dupa finalizarea comenzii, completati campurile cu datele cardului dvs si autorizati plata si asta e tot …. Pentru nelămuriri ne puteti suna in orice moment .

Securitatea si tehnologia plătilor online cu cardul :

Plătile online cu cardul NU sunt efectuate sau procesate de către societatea noastră Masterex Style SRL

Plătile online cu cardul se procesează de catre SC Europayment Services SRL/B.C.R. societate autorizată legal in România pentru a procesa astfel de tranzactii online. Societatea noastră are contract de furnizare de servicii de procesare plăti cu SC Europayment Services SRL. Informații despre procesatorul online găsiti accesând site-ul companiei : www.euplatesc.ro

Sub nici o formă nici una din datele sau informatiile cu privire la cardul dvs si la sumele de plată NU ajung in posesia societății noastre și nici nu sunt stocate pe serverele noastre sau ale procesatorului de plăți online societatea Europayment Services SRL Bucuresti si BCR .

EuroPayment Services (www.Euplatesc.ro) are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce și procesator de tranzacții online cu carduri bancare.

Dacă ai nevoie de ajutor...

Contactează-ne

Contact
Transport gratuit la nivel national

Pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Restituire in 30 de zile

Garantia restituirii contravalorii in 30 zile.

Garantie natională

Oferită în țara de utilizare.

100% plată securizată

PayPal / MasterCard / Visa

error: Conținutul este protejat !!