Sunați-ne gratuit: +4 0722 851898

✈ Transport gratuit la nivel national pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Recomandari

Pentru o mai bună utilizare a produselor achiziționate, câteva recomandări pe care vă sfătuim să nu le neglijați :

  • Nu aruncati documentatiile produselor. Nu stiti cand aveti nevoie de acestea.
  • Pentru largirea ariei de emisie / receptie, pozitionati amplificatorul de semnal la o distanta optima fata de tastatura de bucatarie, astfel incat toate comenzile transmise de aceasta sa ajunga la amplificator. Transmitere semnal de la tastatura catre ceasul pager : apasati numarul corespunzator ceasului si apoi apasati butonul clopotel / sonerie.
  • Pentru a evita in timp blocarea butoanelor de apel ale tastaturii de bucatarie, protejati-o de aburii si grasimile din bucatarie, prin acoperirea cu o folie transparenta (pe care o puteti schimba periodic).
  • Se recomanda scoaterea antenei tastaturii din bucatarie, astfel incat aceasta sa poata emite intr-o arie cat mai larga.
  • Puneti ceasurile pager la incarcat inainte de a le da ospatarilor. Aratati-le cum sa le incarce.
  • Pentru ceasurile pager OLED si BLUE : fixati clestele pe ceas astfel incat toti pinii sa intre in contact cu priza ceasului. Atunci cand toti pinii fac contact, culoarea ledului de pe incarcator se va schimba din „verde” in „rosu”. La terminarea incarcarii, ledul va avea culoarea „verde”. Incarcarea poate dura 1 – 2 ore.
  • In situatia in care unul dintre butoanele de masa (console) nu mai transmite semnal catre monitor / ceas pager / display led, nu va panicati! In 99% dintre situatii, este necesar să-i inlocuiti bateria.
Transport gratuit la nivel national

Pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Restituire in 30 de zile

Garantia restituirii contravalorii in 30 zile.

Garantie natională

Oferită în țara de utilizare.

100% plată securizată

PayPal / MasterCard / Visa

error: Conținutul este protejat !!