Sunați-ne gratuit: +4 0722 851898

✈ Transport gratuit la nivel national pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Asistență pentru clienți

Echipa noastră este întotdeauna aici pentru a vă ajuta.

Răspunsuri la întrebările comune de achiziție

Comenzi și Transport

În principiu, comenzile sunt expediate în aceeași zi dacă acestea au fost efectuate până la ora 14.00. Timpul de tranzit este de 24-72 ore.

Accesați „Contul meu” și introduceți adresa de mail, apoi urmați pașii necesari.

Aveți posibilitatea să optați pentru expedierea la aceeași adresă ca cea de facturare sau să introduceți date pentru adresa de livrare.

După ce vă conectați in contul dvs, starea istoricului de achiziție poate fi găsită sub comanda Istoric. În cazul comenzilor expediate prin intermediul Fan Courier sau DPD courier, un număr de urmărire va fi dat după predarea coletului către curier. Numărul de AWB îl veți primi pe adresa de mail. După expedierii comenzii veți primi și un SMS de confirmare.

Platile online cu cardul NU sunt efectuate sau procesate de catre societatea noastra Masterex Style SRL

Platile online cu cardul se proceseaza de catre SC Europayment Services SRL/B.C.R. societate autorizata legal in Romania pentru a procesa astfel de tranzactii online. Societate noastre are contract de furnizare de servicii de procesare plati cu SC Europayment Services srl. Informatii despre procesatorul online gasiti accesand site-ul companiei : www.euplatesc.ro

Sub nici o forma nici una din datele sau informatiile cu privire la cardul dvs si la sumele de plata Nu ajung in posesia societatii noastre si nici nu sunt stocate pe serverele noastre sau ale procesatorului de plati online societatea Europayment Services Srl Bucuresti si BCR .

Da. Prețurile afișate pe pagina web conțin TVA.

Coletele sunt expediate în orice localitate de pe teritoriul României.

Toate articolele comandate vor fi livrate în același colet. 

Dacă aveți nevoie pentru a schimba un articol

Returnări și schimburi

Meditation williamsburg kogi blog bushwick pitchfork polaroid austin dreamcatcher narwhal taxidermy tofu gentrify aesthetic.

După primirea comenzii dvs.toate articolele vor fi selecționate, verificate în vederea funcționării și abia apoi ambalate și expediate. Vom acorda o atenție deosebită pentru a evita expedierea unui produs greșit. Dacă totuși acest lucru se întâmplă, produsul expediat greșit va fi returnat și înlocuit cu suportarea tuturor costurilor de către societatea noastră.

Toate produsele vor fi ambalate foarte bine, în cutii de carton. Folosim folie cu bule, pentru a atenua la maxim șocurile din timpul transportului. Totodată, bunurile din colet sunt asigurate de către firma de curierat pe timpul transportului.

Produsele defecte sau expediate greșit pot fi returnate la adresa societății noastre. Vezi rubrica Contact.

Dacă nu găsiți răspunsuri la întrebările dvs.în cadrul acestei pagini, ne puteți trimite un mail sau ne puteți contacta telefonic.

Dacă adresa de livrare introdusă de dumneavoastră la completarea comenzii nu este cea corectă, iar coletul a fost predat curierului și este în drum spre dumneavoastră, costurile de transport de la adresa înscrisă pe colet până la noua adresa solicitată, vor fi suportate de către dvs.

Puteți oricând anula sau schimba comanda dacă aceasta nu a fost predată curierului.

Nu sunt acceptate retururi de la persoanele juridice .

Transport gratuit la nivel national

Pentru toate comenzile de peste 1000 Lei.

Restituire in 30 de zile

Garantia restituirii contravalorii in 30 zile.

Garantie natională

Oferită în țara de utilizare.

100% plată securizată

PayPal / MasterCard / Visa

error: Conținutul este protejat !!